#1 Välkommen till Produktiv Online-podden

Välkommen till Produktiv Online-podden, för dig som jobbar mycket online redan eller som vill börja göra det mer. Här pratar vi om att skapa roliga rutiner kring att attrahera nya leads, konvertera och sälja, leverera våra tjänster, behålla nöjda kunder och allt runtomkring som handlar om att driva företag.

→ Följ Produktiv Online på YouTube samt lyssna och prenumerera på podden där du vanligtvis lyssnar på poddar, förslagsvis på Itunes eller Spotify.

Transkribering av avsnittet

I detta första avsnitt får du lära känna mig och min verksamhet lite bättre. Jag pratar om den stora förändring jag gjorde i mitt företag under 2020 och hur mina tankar går idag kring hållbarhet och produktivitet. Jag berättar om min modell med de fem områdena Attrahera, Konvertera, Leverera, Serva och Driva och hur jag numera jobbar med dessa i mina olika tjänster, bland annat ClickUp-kursen och mitt medlemskap som har samma namn som podden

 

Avsnittet i korthet

  • [00:00] Intro och presentation av mig
  • [06:04] Vad är produktivitet och hur är man egentligen hållbar som företagare?
  • [08:08] Kom igång att effektivisera dina processer genom att fokusera på de fem områdena Attrahera, Konvertera, Leverera, Serva och Driva.
  • [09:50] Kartlägg nuläget genom att klocka din tid.
  • [12:25] Varför jag skapade en kurs i ClickUp.
  • [14:26] Roliga rutiner inom området Driva – skapa en bra rutin för din bokföring!
  • [17:05] Skapa SOP:ar, Standard Operating Procedures.

 

Länkar till tjänster som nämns i detta avsnitt av Produktiv Online-podden

  • Är du nyfiken på att testa ClickUp? Använd gärna min partnerlänk (registrerar du dig med min länk får jag en liten ersättning från ClickUp). Du kan testa och använda ClickUp helt gratis gratis men med min länk får du 30% rabatt på Unlimited och 15% rabatt på Business om du gillar programmet och skulle vilja uppgradera till ett betalt konto.
  • I avsnittet tipsar jag om Toggl, kolla in det här!

Är du nyfiken på att också börja podda? Jag använder mig av poddplattformen Hello Audio (partnerlänk) för både Produktiv Online-podden och mina privata poddar som ingår i mina betalda program. Den är så himla bra och enkel att använda!