#10 Det är ok att vara på väg

Välkommen till Produktiv Online-podden, för dig som jobbar mycket online redan eller som vill börja göra det mer. Här pratar vi om att skapa roliga rutiner kring att attrahera nya leads, konvertera och sälja, leverera våra tjänster, behålla nöjda kunder och allt runtomkring som handlar om att driva företag.

→ Följ Produktiv Online på YouTube samt lyssna och prenumerera på podden där du vanligtvis lyssnar på poddar, förslagsvis på Itunes eller Spotify.

För några dagar sedan var jag på en nätverksträff med ett gäng andra kvinnliga entreprenörer och jag kom därifrån stärkt och inspirerad. Stärkt i att jag inte är ensam om att tvivla på mig själv, och ibland tycka att jag är en bluff fast omvärlden ser på mig som en kompetent person. Vi är så många som fastnar där, i känslan av att inte räcka till eller duga, ibland en kort stund men ibland under längre perioder. Och jag blev inspirerad att faktiskt komma ihåg mitt VARFÖR.

I det här avsnittet öppnar jag upp och pratar om det jobbiga med att driva företag, om att vilja så himla mycket men bli besviken när man inte når ända fram. Känner mig sårbar, men det är ett viktigt ämne att lyfta. För vi är många som behöver få prata om det här. 

 

 

Är du nyfiken på att också börja podda? Jag använder mig av poddplattformen Hello Audio (partnerlänk) för både Produktiv Online-podden och mina privata poddar som ingår i mina betalda program. Den är så himla bra och enkel att använda!