#3 Hitta ditt sätt att jobba online

Välkommen till Produktiv Online-podden, för dig som jobbar mycket online redan eller som vill börja göra det mer. Här pratar vi om att skapa roliga rutiner kring att attrahera nya leads, konvertera och sälja, leverera våra tjänster, behålla nöjda kunder och allt runtomkring som handlar om att driva företag.

→ Följ Produktiv Online på YouTube samt lyssna och prenumerera på podden där du vanligtvis lyssnar på poddar, förslagsvis på Itunes eller Spotify.

Transkribering av avsnittet

Jobba online har två olika definitioner för mig. Dels att jobba digitalt och på så sätt vara platsoberoende – och dels att jobba med en affärsmodell där man jobbar 1:många istället för endast 1:1 med sina kunder. Det här pratar vi om idag.

 

Avsnittet i korthet

  • [00:44] Jobba digitalt och platsoberoende
  • [02:19] Växla om din affärsmodell för att kunna skala upp
  • [03:59] Lansera och leverera på det sätt som passar dig
  • [08:06] Min resa hittills med mina digitala produkter och tjänster

 

Länkar till tjänster som nämns i detta avsnitt av Produktiv Online-podden

  • Är du nyfiken på att testa ClickUp? Använd gärna min partnerlänk (registrerar du dig med min länk får jag en liten ersättning från ClickUp). Du kan testa och använda ClickUp helt gratis gratis men med min länk får du 30% rabatt på Unlimited och 15% rabatt på Business om du gillar programmet och skulle vilja uppgradera till ett betalt konto.

Är du nyfiken på att också börja podda? Jag använder mig av poddplattformen Hello Audio (partnerlänk) för både Produktiv Online-podden och mina privata poddar som ingår i mina betalda program. Den är så himla bra och enkel att använda!

Varukorg