#4 Säkra dina lösenord med en lösenordshanterare

Välkommen till Produktiv Online-podden, för dig som jobbar mycket online redan eller som vill börja göra det mer. Här pratar vi om att skapa roliga rutiner kring att attrahera nya leads, konvertera och sälja, leverera våra tjänster, behålla nöjda kunder och allt runtomkring som handlar om att driva företag.

→ Följ Produktiv Online på YouTube samt lyssna och prenumerera på podden där du vanligtvis lyssnar på poddar, förslagsvis på Itunes eller Spotify.

Transkribering av avsnittet

Just nu går myndigheterna ut och uppmanar oss, både som privatpersoner och företagare, att se över vår it-säkerhet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap ber oss att ”täppa igen säkerhetshål och höja tröskeln” för cyberhot. Vad innebär det egentligen? I dagens avsnitt tänkte jag prata om några saker du kan göra, framför allt att se över dina lösenord.

 

Länkar till tjänster som nämns i detta avsnitt av Produktiv Online-podden

  • 1Password är den tjänst som jag använt i 13 år.
  • Ett annat alternativ är Lastpass.

Är du nyfiken på att också börja podda? Jag använder mig av poddplattformen Hello Audio (partnerlänk) för både Produktiv Online-podden och mina privata poddar som ingår i mina betalda program. Den är så himla bra och enkel att använda!