#9 Podden är tillbaka – Planera kvartal 2 med mig

Välkommen till Produktiv Online-podden, för dig som jobbar mycket online redan eller som vill börja göra det mer. Här pratar vi om att skapa roliga rutiner kring att attrahera nya leads, konvertera och sälja, leverera våra tjänster, behålla nöjda kunder och allt runtomkring som handlar om att driva företag.

→ Följ Produktiv Online på YouTube samt lyssna och prenumerera på podden där du vanligtvis lyssnar på poddar, förslagsvis på Itunes eller Spotify.

 

Podden är tillbaka! Idag ska du få planera tillsammans med mig.

Vi är inne i kvartal 2. Hjälp, vad hände? känner jag mest… Vad hände med det första kvartalet? Det bara sprang iväg. Idag delar jag med mig av min planeringsprocess, för du kanske också behöver landa lite i vad som hände kvartal ett. Behöver se framåt och planera för hur det ska faktiskt nå dom här målen som du satte upp i början av året. För det är ju så att vi sätter upp mål, vi planerar, vi drömmer – och sen så händer livet.

Den här planeringsprocessen som jag ska dela med dig idag, den har jag jobbat fram under ett par års tid i mitt medlemskap.

 

Är du nyfiken på att också börja podda? Jag använder mig av poddplattformen Hello Audio (partnerlänk) för både Produktiv Online-podden och mina privata poddar som ingår i mina betalda program. Den är så himla bra och enkel att använda!

Varukorg