Grattis, guiden är din!

Skynda till din inbox! Du har nu fått ett mejl med instruktioner för att hämta guiden.

Om du inte fått ett mejl inom 15 minuter, kontakta support@marialofors.com.

clickup klubben logga

Få stöd & svar på dina frågor

Just nu - din första månad för bara 99 kr

ClickUp-klubben är för dig som någon gång kört fast med ClickUp och som velat ha någon att fråga, helst någon som pratar svenska, så att du slipper googla och leta runt i olika forum och ändlösa hjälpsidor...

ClickUp-klubben frågestund
Maria Lofors

Hej, det är jag som är Maria!

...och jag är digital entreprenör, virtuell assistent, redovisningskonsult och tekniknörd med en passion för produktivitet och entreprenörskap online.

Jag är övertygad om att nyckeln till ett hållbart företagande är att på sikt frigöra sig själv från så många moment som möjligt i verksamheten, antingen genom att automatisera uppgiften eller att delegera den. För att kunna göra det behöver vi standardisera och kartlägga vad vi gör och sedan jobba på att effektivisera just den processen.

ClickUp är mitt absoluta favoritverktyg för att effektivisera mitt arbete. Jag är certifierad ClickUp-expert samt verifierad ambassadör och jag har hjälpt svenska företagare med programmet sedan 2021. Kanske är det din tur nu?

Det här får du i ClickUp-klubben

Medlemskapet är helt nytt (i mars 2024) och du som går med nu, får ett superbra introduktionspris - som du sedan behåller så länge du stannar kvar som medlem.

Frågor & svar

Skicka in dina frågor till mig via mitt frågeformulär, så svarar jag antingen i skrift eller med en video. Med tiden kommer det här bli ett grymt, sökbart, bibliotek med besvarade frågor.

Svaren kommer upp som text eller video i kursportalen varje fredag.

Gruppcoachingar

Om du vill att jag ska fördjupa mig i just din fråga kan du ansöka om att sitta i "hot seat" vid månadens gruppcoaching. Det är först till kvarn och jag kommer att kunna coacha tre personer per tillfälle.

Live via zoom en gång i månaden, spelas in för dem som inte kan närvara live.

Medlemscommunity online

Nätverka och dela erfarenheter med andra svenska ClickUp-användare i ClickUp-klubben Community, en app som du enkelt når från din telefon.

Rabatt på mallar

Jag kommer att börja sälja mina ClickUp-mallar här i en webbshop. Du som är medlem i ClickUp-klubben kommer få både förtur och rabatt på dessa!

ClickUp på svenska2

Bonus - för dig som blir årsmedlem!

Endast 1990 kr/år

Förutom att du får två månader på köpet om du väljer årsmedlemskap (värde 398 kr), så har du också just nu under en begränsad tid chans att få en timmes enskild coaching med mig (värde 1 500 kr). Gäller för de 10 första som väljer detta alternativ och du har tre månader på dig att boka din timme - och då har du möjlighet att ställa alla frågor du vill ställa enskilt till mig. Några platser är redan tagna, så passa på medan chansen finns! 😍

Fina ord från kunder jag hjälpt med ClickUp

Marias expertkunskaper i ClickUp har varit till stor hjälp för mig och min kund i ett verksamhetsutvecklingsuppdrag med omfattande behov av struktur, samordning och uppföljning av framdrift. Maria blev snabbt införstådd med komplexiteten i det hela, och kom sedan med flera bra förslag på hur vi kunde använda ClickUp för att skapa överblick och kontroll. Hon höll också en bra ClickUp-utbildning för alla medarbetare i projektet, så att vi fick en positiv och bra start. Jag kan verkligen rekommendera Maria!

Bild på Sara

Sara Lindvall

Maria besitter en stor expertis i ClickUp. Med hennes pedagogiska förmåga har hon med små steg öppnat upp och fått mig att på ett värdefullt sätt planera och strukturera mitt företag i ClickUp. Maria har mina varmaste rekommendationer.

Bild på Eva

Eva Svärd

Varukorg