Klar på en dag!

Boka mig som din sidekick för en dag

Jag kommer in och betar av din att-göra-lista. Antingen tillsammans med dig via Zoom, eller att jag får inloggningar och en lista på saker som ska göras och att jag gör dem själv. Det går också att kombinera, så att vissa delar gör vi tillsammans och vissa delar gör jag själv.

ClickUp coach mockup3

Det här kan du få hjälp med

Göra utskick via e-post

Jag kan hjälpa dig att automatisera din kundvård och e-postmarknadsföring med exempelvis MailerLite, ActiveCampaign eller ConvertKit.

Ta betalt med rätt moms

Jag kan hjälpa dig att sätta upp ThriveCart så att du kan ta betalt online och skicka ut korrekta kvitton. (Rätt moms direkt, hurra! Oavsett om du har kunder som är B2B/B2C samt svenska eller internationella...)

Sälja & leverera online

Jag kan hjälpa dig att bygga upp en kursportal i New Zenler, Heartbeat, Kajabi eller Thrivecart Learn. Säljer du 1:1-tjänster, kan jag bygga upp flöden för förfrågan, offert, avtal, onboarding och offboarding åt dig i Dubsado.

Uppdatera din hemsida

Jag kan hjälpa dig att uppdatera både innehåll och plugins etc på webbplatsen. Jag är en stor fan av WordPress, men har erfarenhet av andra sidbyggare också om du exempelvis har Webbas, Wix eller liknande.

Bygga landningssidor och funnels

Jag kan bygga säljtrattar (funnels) för att du ska kunna samla in e-postadresser till potentiella kunder. Dina landningssidor kan jag bygga antingen i ditt e-postprogram/CRM eller på din webbplats i WordPress.

Koppla ihop program med varandra

Jag kan sätta upp komplexa automationer med hjälp av Zapier, så att dina appar och tjänster börjar prata med varandra.

Vill du främst ha hjälp med ClickUp, se min tjänst ClickUp Coach!

Min tech stack som jag kan & gillar att arbeta med

Din investering

Mitt arvode för Boka mig en dag är för närvarande 8 000 kr exklusive moms för en heldag 9.00-16.00 (lunchpaus 12.00-13.00).

Betalningsvillkor

För att säkra bokningen av ditt datum tar jag en bokningsavgift på 1 000 kr ex moms (ej återbetalningsbar) vid signering av avtal. Den är obligatorisk för att du ska kunna boka din dag. Resterande belopp faktureras.

Du kan välja mellan att betala hela beloppet på en gång, då har du 10 dagar på dig att betala resterande 7000 kr, eller att delbetala resterande belopp på två gånger (3 750 kr x2). Första förfallodag blir då tio dagar efter att du skrivit på avtalet, och sedan blir nästa förfallodag 30 dagar senare.

Boka din dag & betala bokningsavgiften

Välj det datum då du vill ha din dag med mig.
I nästa steg kommer du att få fylla i ett formulär
samt betala bokningsavgiften.

Observera!
Din dag är inte bokad förrän du betalat bokningsavgiften.