VÄLKOMMEN TILL

Produktiv Online med clickup logo

Den första kursen om ClickUp på svenska! För dig som vill få koll på alla områden i ditt företag och som vill sluta slösa tid på uppgifter som du skulle kunna automatisera eller delegera.

  • driver ett svenskt tjänsteföretag
  • inte vet var du ska börja effektivisera dina rutiner och processer
  • känner att du måste göra allt själv i ditt företag för ingen annan fattar hur du vill ha det när allt finns instängt i ditt huvud
  • vill lära dig ClickUp
  • vill få en helt färdig struktur i ClickUp och implementera den efter egna behov

När du gått kursen kommer du ha...

en fullt uppbyggd struktur för alla delar av ditt företag inne i ClickUp

sluppit slösa tid på att prova dig fram och lära dig ClickUp på egen hand

livstids tillgång till kursen, som du kan ta i din egen takt

Häng med - du har två alternativ!

pil

en betalning

3 900 kr

delbetalning x3

1 450 kr x3

(alla priser ex moms)

Observera

Detta är en självstudiekurs

Det här är en kurs för dig som vill gå den på egen hand. Du får tillgång till hela kursen på en gång, men det är helt och hållet en självstudiekurs. Vill du få mer stöd och gemenskap med andra som gör samma resa som du, kan du istället välja medlemskapet Produktiv Online.

Vad säger tidigare kursdeltagare?

kicki2

Kicki Westerberg

kickiwesterberg.se

Jag var nyfiken på ClickUp och på att hitta ett bättre system för produktivitet. Har använt Trello och Asana under många år men inte varit helt nöjd. Med ClickUp fick jag ett komplett system för hela mitt företag. Med Marias upplägg så fick jag en grund att bygga på och behövde inte börja om från noll. Dessutom anpassat till en online business. Nu har jag allt på samma ställe och ett system att växa med. Jag vill varmt rekommendera kursen oavsett hur stort eller litet ditt företag är.

efwa

Efwa Lönnquist

medeas.se

Som en skänk från ovan dök erbjudandet upp. Jag hade en tid tänkt på att jag behövde få bättre struktur på mitt arbete, och voilà kom Marias kurs upp i mitt flöde. Jag har mycket bättre struktur och har kunnat avinstallera flera planeringsappar. Så skönt att ha allt på ett ställe.

Jill porträtt

Jill Nyqvist

solopreneur.nu

Jag gick Marias kurs för att jag ville skapa fler rutiner i mitt företag och lära mig Clickup. Nu har jag en plan för hur vi ska kunna samarbeta på ett effektivt sätt genom att ha all planering digitalt. Att dokumentera skapar tydlighet. Vi har redan börjat jobba smartare och tänka på ett nytt sätt när vi arbetar.

angelica

Angelica Henriksson

yogaprenor.se

Jag är otroligt imponerad av hur Maria, på ett lugnt och tryggt sätt, kunde guida mig och de andra deltagarna genom det ganska komplexa systemet som ClickUp faktiskt är med konkreta exempel och handfasta tips. Jag rekommenderar kursen varmt för den som har kommit en bit i sitt företagande och vill skapa en tydligare struktur som är hållbar över tid.

Sex moduler som bygger upp en stabil grund att stå på

uabb-device-laptop

Modul 1 - Introduktion

Välkommen till kursen! Här går vi igenom våra mål och varför vi kan få stor hjälp av att planera och jobba enligt den här modellen i våra företag. Vi kommer att börja jobba i ClickUp tillsammans och sätta våra mål för kommande 90 dagar. 

Modul 2 - ATTRAHERA

Vad behöver du göra för att attrahera nya leads? Vi sätter upp en content calendar och planerar för de olika typer av content vi har i våra verksamheter. 

uabb-device-laptop
uabb-device-laptop

Modul 3 - KONVERTERA

Vad behöver du göra för att konvertera dina leads - att sälja? Vi pratar om våra processer kring att sälja och ta betalt - och hur vi kan automatisera dessa. 

Modul 4 - LEVERERA

Hur ser din kundresa ut och vilka tjänster erbjuder du till dina kunder? Här pratar vi specifikt om rutiner kring att sälja kurser, medlemskap och coaching online. 

uabb-device-laptop
uabb-device-laptop

Modul 5 - SERVA

Hur jobbar du för att behålla nöjda kunder som är kvar länge? Här pratar vi kundsupport, kundvård och att samla referenser med mera.

Modul 6 - DRIVA

Sista modulen och här kommer vi att jobba med de rutiner som rör driften av ditt företag. Här kommer vi prata rutiner kring bokföring, uppföljning av nyckeltal, hålla koll på vilka programvaror vi köpt och när dessa licenser förnyas, med mera. 

uabb-device-laptop
Jenny Kay Minowa Holistisk Coach

Jenny Kay

minowa.se

Då jag har en nystartad firma så kände jag att detta kommer att spara mig tid och tankekraft. Varför uppfinna hjulet på nytt? Kursen gjorde verkligen det med råge! Den innehåller supermånga bra flöden och sammankopplingar och checklistor av saker som ska göras så att inget missas. Att få hjälp att göra rätt saker hjälper mig att prioritera och med en hjärna med 100 ideer samtidigt kändes som en gåva.

cattis-1

Cattis Olsson

cattisolsson.se

Jag kände att jag inte hade någon riktigt bra struktur att förhålla mig till i mitt företag. Jag gillar digitala produkter och saker som gör att det förenklar min vardag. Dessutom vet jag att Maria är grymt duktig på struktur och produktivitet och att hitta bra program att jobba med. Efter den här kursen har min vardag blivit bättre strukturerad, vilket ökar min produktivitet och skapar mer frihet. Jag har också fått så många värdefulla verktyg, lärt mig vad SOP:ar betyder och hur det underlättar och förenklar i princip allt jag gör.

Jenny_Forsberg_press3

Jenny Forsberg

jennyforsberg.nu

Marias kurs är som ett Kinderägg – tre saker i ett: en metod för att strukturera mitt företag, en pedagogisk kurs i Clickup och en mall med en genomarbetad struktur för allt jag behöver i mitt företag.

Jag gillar att ha struktur, och det får jag verkligen med Clickup. Men jag hade aldrig kommit igång på egen hand – det känns för svårt att bygga upp en bra struktur från grunden. Med Marias mall var allt redan på plats på ett smidigt sätt. Det tog lite tid att implementera den nya strukturen i mitt företag, men jag är så nöjd med att jag gick den här kursen.

Gunilla stranden torso

Gunilla Ödin

gunillaodin.se

Jag har allt jag behöver på ett ställe. Jag har koll på vad jag ska göra och när. Den struktur jag tidigare saknat har jag nu och det känns så skönt! Jag kan slappna av då jag vet att jag blir påmind om det jag behöver göra via ClickUp. Jag har dessutom äntligen ett ställe att samla alla idéer och påminnelser som helt plötsligt dyker upp iom att det även finns en mobilapp till programmet. Dessutom fick jag så bra stöd av Maria genom hela resan som delat med sig av sin glädje, sitt engagemang och sin kunskap på ett enkelt och inspirerande sätt.

karina-1

Karina Svensson

karinas.se

Med alla mallar och allt förarbete du gjort inför kursen så har det för det första besparat mig oändligt med tid istället för att jag skulle ha gjort det själv. Jag har betydligt fler saker på samma ställe nu än innan, vilket underlättar och besparar mig tid, då jag slipper leta. Att ha SOP:s för det som jag gör återkommande sparar också tid. Jag har dessutom blivit mer medveten om hur mycket som görs återkommande och går att förenkla med dessa "sopar".

Vanliga frågor

Ja, du har 14 dagars öppet köp på kursen ClickUp på svenska. Om du påbörjar kursen och känner att här inte var för dig, så är det bara att du kontaktar Maria för att få en återbetalning.

Räkna med ett par-tre timmar i veckan. 

Du kommer att kunna lyssna på allt kursmaterial i din favoritpoddspelare. Detta material kommer att läggas upp i en privat podd, som bara du och de andra kursdeltagarna kommer att kunna nå.

Dock kommer du att behöva sitta vid en dator när du importerar mallarna in i ditt eget ClickUp och ställer in olika vyer med mera.

Men mycket kommer du att kunna göra från mobilen och var du än är, så länge du har en internetuppkoppling såklart.

Nej, det går bra att använda ClickUp helt kostnadsfritt. Vill du ha fler funktioner (fler automationer, större lagringsutrymme mm) kan du uppgradera. Använder du min länk så får du 15% på Unlimited och 30% på Business det första året.

Ja, om du vill ha en stabil grund att stå på när du väl kommer igång är det här en bra kurs att gå.

Modellen med attrahera, konvertera, leverera, serva och driva gäller givetvis för de allra flesta företag. Dock kommer vi att fokusera på rutiner och processer kring just ett tjänsteföretag, så om du driver ett tillverkande företag eller är hantverkare exempelvis kommer du kanske att känna att mycket inte är relevant för dig.

Anmäl dig nu!

3 900 kr

(eller delbetalning 3 ggr x 1 450 kr)