VÄLKOMMEN TILL

ClickUp 1920x1080 (1)

Den första kursen om ClickUp på svenska! För dig som vill få koll på alla områden i ditt företag och som vill sluta slösa tid på uppgifter som du skulle kunna automatisera eller delegera.

  • driver eget företag och säljer dina tjänster online
  • inte vet var du ska börja effektivisera dina rutiner och processer
  • känner dig ensam och skulle vilja ha kollegor att följas åt med, som är på samma ställe där du är
  • känner att du måste göra allt själv i ditt företag för ingen annan fattar hur du vill ha det när allt finns instängt i ditt huvud
  • vill lära dig ClickUp
  • vill få en helt färdig struktur i ClickUp och implementera den efter egna behov

När du gått kursen kommer du ha...

en fullt uppbyggd struktur för alla delar av ditt företag inne i ClickUp

sluppit slösa tid på att prova dig fram och lära dig ClickUp på egen hand

ett community med andra företagare som gör samma resa som du

Vad säger tidigare kursdeltagare?

kicki2

Kicki Westerberg

kickiwesterberg.se

Jag var nyfiken på ClickUp och på att hitta ett bättre system för produktivitet. Har använt Trello och Asana under många år men inte varit helt nöjd. Med ClickUp fick jag ett komplett system för hela mitt företag. Med Marias upplägg så fick jag en grund att bygga på och behövde inte börja om från noll. Dessutom anpassat till en online business. Nu har jag allt på samma ställe och ett system att växa med. Jag vill varmt rekommendera kursen oavsett hur stort eller litet ditt företag är.

efwa

Efwa Lönnquist

medeas.se

Som en skänk från ovan dök erbjudandet upp. Jag hade en tid tänkt på att jag behövde få bättre struktur på mitt arbete, och voilà kom Marias kurs upp i mitt flöde. Jag har mycket bättre struktur och har kunnat avinstallera flera planeringsappar. Så skönt att ha allt på ett ställe.

Jill porträtt

Jill Nyqvist

solopreneur.nu

Jag gick Marias kurs för att jag ville skapa fler rutiner i mitt företag och lära mig Clickup. Nu har jag en plan för hur vi ska kunna samarbeta på ett effektivt sätt genom att ha all planering digitalt. Att dokumentera skapar tydlighet. Vi har redan börjat jobba smartare och tänka på ett nytt sätt när vi arbetar.

angelica

Angelica Henriksson

yogaprenor.se

Jag är otroligt imponerad av hur Maria, på ett lugnt och tryggt sätt, kunde guida mig och de andra deltagarna genom det ganska komplexa systemet som ClickUp faktiskt är med konkreta exempel och handfasta tips. Kursen gav också ett bra nätverk av andra drivna kvinnliga entreprenörer. Jag rekommenderar kursen varmt för den som har kommit en bit i sitt företagande och vill skapa en tydligare struktur som är hållbar över tid.

Jenny Kay Minowa Holistisk Coach

Jenny Kay

minowa.se

Då jag har en nystartad firma så kände jag att detta kommer att spara mig tid och tankekraft. Varför uppfinna hjulet på nytt? Kursen gjorde verkligen det med råge! Den innehåller supermånga bra flöden och sammankopplingar och checklistor av saker som ska göras så att inget missas. Att få hjälp att göra rätt saker hjälper mig att prioritera och med en hjärna med 100 ideer samtidigt kändes som en gåva.

cattis-1

Cattis Olsson

cattisolsson.se

Jag kände att jag inte hade någon riktigt bra struktur att förhålla mig till i mitt företag. Jag gillar digitala produkter och saker som gör att det förenklar min vardag. Dessutom vet jag att Maria är grymt duktig på struktur och produktivitet och att hitta bra program att jobba med. Efter den här kursen har min vardag blivit bättre strukturerad, vilket ökar min produktivitet och skapar mer frihet. Jag har också fått så många värdefulla verktyg, lärt mig vad SOP:ar betyder och hur det underlättar och förenklar i princip allt jag gör.

Gunilla stranden torso

Gunilla Ödin

gunillaodin.se

Jag har allt jag behöver på ett ställe. Jag har koll på vad jag ska göra och när. Den struktur jag tidigare saknat har jag nu och det känns så skönt! Jag kan slappna av då jag vet att jag blir påmind om det jag behöver göra via ClickUp. Jag har dessutom äntligen ett ställe att samla alla idéer och påminnelser som helt plötsligt dyker upp iom att det även finns en mobilapp till programmet. Dessutom fick jag så bra stöd av Maria genom hela resan som delat med sig av sin glädje, sitt engagemang och sin kunskap på ett enkelt och inspirerande sätt.

karina-1

Karina Svensson

karinas.se

Med alla mallar och allt förarbete du gjort inför kursen så har det för det första besparat mig oändligt med tid istället för att jag skulle ha gjort det själv. Jag har betydligt fler saker på samma ställe nu än innan, vilket underlättar och besparar mig tid, då jag slipper leta. Att ha SOP:s för det som jag gör återkommande sparar också tid. Jag har dessutom blivit mer medveten om hur mycket som görs återkommande och går att förenkla med dessa "sopar".

Scroll to Top