Online Business Consulting

Jag är digital entreprenör, redovisningskonsult och tekniknörd med en passion för produktivitet och entreprenörskap online. Jag kan hjälpa dig med alla de små och stora uppgifter som kommer med att driva en onlineverksamhet - så att du kan fokusera på det du gör bäst; att bygga upp ett lönsamt företag inom din nisch. Jag kan hjälpa dig:

  • Planera din verksamhet med dig i världens bästa produktivitetsapp; ClickUp.

  • Uppnå inbox zero och organisera ditt företag med Google Workspace.

  • Automatisera din kundvård och epostmarknadsföring med ActiveCampaign.

  • Ta betalt online och skicka ut korrekta kvitton med ThriveCart samt koppla ihop betalningarna med dina andra system. (Rätt moms direkt, hurra! Oavsett om du har kunder som är B2B/B2C samt svenska eller internationella...)

  • Bygga och sälja kurser och medlemskap med New Zenler.

  • Koppla ihop dina appar med Zapier.

  • Jobba smart med bokföring i realtid i Visma eEkonomi.

Boka gärna in ett kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom innan du anlitar mig!

2018-12-09 09.33.48

Så här går det till

Vi kommer framför allt att använda oss av ClickUp och Slack för vår kommunikation och gemensamma planering med att-göra-listor, delade dokument och annat. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du använder min tid på bästa sätt.

Just nu har jag utrymme för att åta mig fler uppdrag. För att boka, betalar du med kort direkt här på sidan. Du får ett kvitto till din bokföring direkt efter betalning.
Alla priser exklusive moms.

Online business consultant - lilla paketet

Jag kommer in och hjälper dig att exempelvis skapa automatiseringar i ActiveCampaign, koppla ihop dina webinar i Zoom med ActiveCampaign, skapa nya produkter och tjänster i Thrivecart, mm. Detta paket ger dig löpande en timme i veckan eller en timbank på fyra timmar per månad.

3 400 kr/månad
 

Online business consultant - stora paketet

För dig som vill ha hjälp med längre och större projekt i din onlineverksamhet. Du kanske har komplexa automationer som du behöver sätta upp och övervaka löpande. Detta paket ger dig löpande två timmar i veckan eller en timbank på åtta timmar per månad.

6 600 kr/månad
 

Rådgivning enstaka timme

För dig som vill ha min hjälp med någon enstaka fråga, exempelvis hur du kopplar ihop Thrivecart med Zapier eller hur du sätter upp en avancerad automation i ActiveCampaign.

Betala och boka in ditt möte via knappen nedan. Vid bokningen får du beskriva din fråga och sedan träffas vi i Zoom där vi går igenom dina frågeställningar. Jag kan hjälpa dig med strategier eller praktiskt via delad skärm.

950 kr 
 

Scroll to Top