Behöver du en Online Business Manager?

Du är tjänsteföretagare och har en etablerad verksamhet som växer lite för fort för att du ska hinna med att göra det du faktiskt startade ditt företag för. Du är soloprenör eller har ett litet team. Du har en kreativ popcornhjärna och vill ha ett lyhört bollplank, någon som kan ha koll på den dagliga driften av ditt företag. Du behöver förmodligen en Online Business Manager, någon som har erfarenhet av att driva företag och av att bygga virtuella team. Någon som kan tekniken och affärsmodellen att driva företag online.

Hej, det är jag som är maria!

Jag är digital entreprenör och redovisningskonsult. Utbildare och affärsrådgivare online. Dessutom är jag inbiten planerings- och tekniknörd och har en naturlig fallenhet för att organisera och projektleda. Jag letar alltid efter sätt att förbättra och effektivisera.

Jag kan hjälpa dig bland annat att strategiskt sätta kort- och långsiktiga mål för din verksamhet, sätta upp och hålla koll på dina processer och system samt rekrytera och leda ditt virtuella team.

I min redovisningsbyrå byggde jag 2017-2020 upp ett eget virtuellt team och vi jobbade med mer än 80 företag, från minsta lilla EF till snabbt växande startups. I slutet av 2020 bytte jag bana, lade ner redovisningsbyrån och hjälper nu onlineföretagare med teknik och strategi. 

Vem är du och vad har du för behov?

Maria Lofors, Online Business Manager

Så här går det till

Boka tid för lära-känna-samtal

Du bokar in ett möte med mig i min bokningskalender.

Label

Lära-känna-samtal

Vi träffas på Zoom och pratar om dina behov. 

Label

Label

Provprojekt

Vi inleder vårt samarbete med ett kortare tidsbestämt provprojekt, förslagsvis kring att planera och sätta upp Standard Operating Procedures (SOP:ar) i ditt företag.

Label

Label

Långsiktigt samarbete inleds

När provprojektet avslutats, och om vi båda känner att det fallit väl ut, kommer vi överens om hur vårt fortsatta samarbete ska se ut.

Label

Arvode

Offereras efter personligt intromöte (lära-känna-samtal).
Paketpriser, startar på 11 000 kr / månad (exkl moms).

Min tech stack som jag kan och gillar att arbeta med

Koll på ditt företag

Du vet förmodligen att nyckeln till ett hållbart onlineföretag är att på sikt frigöra sig själv från så många moment som möjligt i verksamheten, antingen genom att automatisera uppgiften eller att delegera den. För att kunna göra det behöver du standardisera; kartlägga vad du gör och sedan jobba på att effektivisera just den processen. Detta kan jag hjälpa dig med!

Tillsammans börjar vi med att rita upp din unika processkarta, där vi kartlägger din verksamhet i detalj. Vi kommer att fokusera på vad du gör för att attrahera nya leads, konvertera och sälja, leverera dina tjänster, behålla nöjda kunder genom att serva dem samt allt runtomkring som handlar om att driva företag. Detta blir utgångspunkten och starten för vårt samarbete.

Success Path Produktiv Online 1

Du som inte riktigt är redo att anlita mig som Online Business Manager är välkommen att läsa mer om mina tjänster som Virtuell Assistent.