Varmt välkommen till bootcampen Fem dagar till ett hållbart onlineföretag!

Hur går det till?

Du har nu fått en länk till en privat podcast-feed (via tjänsten HelloAudio). Leta efter ett mejl med ämnesraden: Your audio access: OnlineBiz Productivity Challenge. Klicka på knappen Start listening i det mejlet för att komma igång.

Det är i podden innehållet kommer att levereras till dig. Varje dag den 7-11 juni släpps ett nytt avsnitt, som du kan lyssna på i din favoritpoddspelare. (Min favorit är Overcast!)

Varför en podd?

Helt enkelt därför att det är ett så otroligt smidigt format. Du kan lyssna på innehållet var du än är och vad du än gör (kör bil, promenerar, lagar mat etc). Smart va? Vi är ju alla upptagna människor som behöver vara måna om hur vi använder vår tid.

dusan-jovic-2V4Qhq55maY-unsplash2

Vi är här för att lära av varandra

För att nätverka och dela våra insikter och nya lärdomar med varandra, bjuder jag härmed in dig till utmaningens alldeles egna Slackgrupp. Varje dag kommer jag att lägga upp dagens fråga i Slackgruppen. Välkommen att diskutera i den tråden, samt att starta egna trådar kring saker du vill bolla med mig och de andra deltagarna.

Här går du med i Slackgruppen. Du kan gå med redan nu och presentera dig i gruppen - vi sätter dock igång "på riktigt" på måndag den 7 juni!

Varför Slack och inte Facebook?

"Alla" har ju sina communities på Facebook och det är otroligt smidigt. Men sociala medier har ju också en tendens att stjäla en himla massa tid från oss... Och eftersom den här utmaningen handlar om produktivitet, finns det en poäng att välja bort de distraktionerna.

Du kan använda Slack i mobilen, ladda ner som program till datorn, eller direkt i webbläsaren. Ladda ner här. Har du aldrig använt programmet förut, finns en instruktionsfilm här nedan!

Scroll to Top