Fem dagar till ett hållbart onlineföretag

Kostnadsfri bootcamp 7-11 juni för dig som vill ha roliga rutiner och koll på läget

OnlineBiz Productivity Challenge

Vad sägs om en veckas bootcamp där jag hjälper dig att se din onlinebusiness med nya ögon? Där vi tillsammans tänker till och skapar en struktur och roliga rutiner - allt för att du ska kunna bygga ett hållbart onlineföretag och gå in i sommarmånaderna med full koll på läget!

Det handlar om checklistor, mallar och en härlig grupp med andra med samma affärsmodell.

Vi kommer prata om dina rutiner kring att attrahera leads, konvertera och sälja, leverera tjänster, behålla nöjda kunder och allt kring admin och driva företag.

Och eftersom vi ska jobba på att bli MER produktiva så håller vi oss borta från sociala medier i denna bootcamp. Du kommer att kunna ta del av den helt utan andra distraktioner. Vilket i praktiken innebär att innehållet levereras i en privat podd och gruppen för diskussioner i en app som heter Slack.

Varför en podd? Helt enkelt därför att det är ett så otroligt smidigt format. Du kan lyssna på innehållet var du än är och vad du än gör (kör bil, promenerar, lagar mat etc). Smart va? Vi är ju alla upptagna människor som behöver vara måna om hur vi använder vår tid.

Varför Slack och inte Facebook? "Alla" har ju sina communities på Facebook och det är otroligt smidigt. Men sociala medier har ju också en tendens att stjäla en himla massa tid från oss... Och eftersom den här utmaningen handlar om produktivitet, finns det en poäng att välja bort de distraktionerna. Du kan använda Slack i mobilen, ladda ner som program till datorn, eller direkt i webbläsaren.

Och du! Du behöver inte passa några särskilda tider, utom om du vill vara med live på Q&A-stunden mot slutet av veckan i Zoom.

2018-12-09 09.33.48

Maria Lofors

Online Business Productivity Coach
Digital entreprenör och redovisningskonsult vars superpower är teknik och system. Älskar att sätta tänderna i spännande system för onlinebusiness och produktivitet allmänt.
Scroll to Top