Resurser

Ska du driva ett onlineföretag behöver du en infrastruktur som stödjer din verksamhet. Här tipsar jag om de tjänster jag använder i mitt företag. Vissa länkar är affiliatelänkar, vilket innebär att när du klickar och köper via dem får jag ersättning från företaget jag hänvisar till. Observera att jag endast rekommenderar produkter och tjänster som jag använder och verkligen gillar och det kostar dig givetvis inget extra att köpa via mig. Tvärtom! Jag bjuder på en timmes coachning som bonus om du köper Thrivecart eller New Zenler via min länk.

App-List-View-Transparent-Background

ClickUp

Världens bästa projektplaneringsapp som slår både Asana och Trello med hästlängder. Älskar flexibiliteten och möjligheten att automatisera sitt arbetsflöde både internt med sitt team och extern med kunder.

ac3 (1)

ActiveCampaign

Jag har testat Mailerlite, ConvertKit, Mailchimp, Kartra med flera tjänster men valde till slut ActiveCampaign på grund av alla fantastiska automationer samt det inbyggda CRM:et.

helloaudio

Hello Audio

Jag älskar poddar, just för att det är ett så enkelt sätt för mig att konsumera content. Därför blev jag lite eld och lågor när jag fick nys om Hello Audio - en tjänst som gör det möjligt för mig att erbjuda en privat podcastfeed till mina kunder, kursdeltagare och medlemmar.

gwsp

Google Workspace

Basen för hela min verksamhet. Älskar Gmail, Calendar, Drive, Docs, Sheets och Presentations samt att det är en infrastruktur som går att koppla ihop med det mesta med hjälp av integrationer.

automation-inspiration-recurring-tasks (1)

Zapier

Kopplar ihop alla dina appar och skapar smarta automationer. Jag använder exempelvis för att automatiskt skicka in kvitton och fakturor som kommer via mejl direkt till bokföringen.

toggl3 (1)

Toggl

Oavsett om du debiterar per timme eller ej är det smart att hålla koll på vad du gör på dagarna. Jag gillar Toggl väldigt mycket för att man får en tidslinje över sina dagar, vilket är bra för att se att man inte har luckor i sina registreringar.

tcdash (1)

ThriveCart

Tjänsten jag använder för att ta betalt via kort (kopplas till Stripe). Här samlas alla betalningar oavsett om jag någon gång skulle välja att byta plattform för mina kurser och min medlemsportal... 🤓 Grymt bra integration med exempelvis Zapier och ActiveCampaign.

Lifetime deal = du betalar bara en gång och sedan tillkommer inga fler avgifter.

cb

ConvertBox

Hur mycket jag än gillar ActiveCampaign så är inte de inbyggda formulären någon favorit... Så jag använder ConvertBox för att skapa snygga formulär för att samla in e-postadresser. Funkar med både WordPress och New Zenler.

Lifetime deal = du betalar bara en gång och sedan tillkommer inga fler avgifter.

eekonomi_lineup (1)

Visma eEkonomi

I många år var Fortnox mitt förstahandsval när det kom till bokföringsprogram. På senare år, när jag börjat arbeta mer med företagare som bokför själva, har dock Visma eEkonomi seglat upp som ny favorit. Jag älskar flödet i Visma eEkonomi och bokför numera också själv där. Dessutom har eEkonomi som enda svenska bokföringsprogram en koppling till Zapier - vilket jag tycker är grymt!

appsumo

AppSumo

Vem gillar inte en lifetime deal? Här på AppSumo har jag köpt en hel del bra appar. Harmonizely exempelvis. Klickar du på min länk får du $10 att handla för. 

zen

New Zenler

Plattform för kurser och medlemskap online. Jag har använt Memberpress och Wishlist Member samt Kartra, men numera kör jag New Zenler. Fortfarande i beta och därför till ett väldigt lågt pris. Många bra funktioner i pipelinen med potential att bli ett fantastiskt bra system som täcker in de flesta behov.

harmonizely-2 (1)

Harmonizely

Oslagbara möjligheter att skapa en smidig och snygg bokningskalender. Jag älskar att mina kalendrar automatiskt är översatta till svenska! Bonus är inbyggd integration med Zoom och att den är kompatibel med Google, Outlook/ Office 365, iCloud mfl.

team-jomalo1

Zoom

Mitt val av app för videomöten och webinars. Pålitlig tjänst som funkar på alla enheter. Bonus att det går att fjärrstyra någon annans dator vid behov.

slack (1)

Slack

Lider du också av en överfull inbox? Mitt bästa tips är att skippa mejlen och istället kommunicera via chatt med ditt team och dina kunder. 

oderland

Oderland

Som onlineföretagare behöver du ett webbhotell att husera din hemsida hos. Oderland är mitt val. Prisvärda, snabba och bra support!

Scroll to Top