Virtuell assistent

Jag är digital entreprenör, redovisningskonsult och tekniknörd. Brinner för produktivitet och entreprenörskap online. Som Virtuell assistent eller Online Business Manager/Integrator kan jag hjälpa dig genom att komma in och styra upp processer, skapa processer, jobba med teamet, vara en högra hand åt dig som VD, planera och projektleda, se till att tekniken fungerar och att appar pratar med varandra... så att du kan fokusera på det du gör bäst; att sälja och leverera dina tjänster!

Som virtuell assistent kan jag hjälpa dig att...

  • Planera din verksamhet med dig i världens bästa produktivitetsapp; ClickUp.

  • Uppnå inbox zero och organisera ditt företag med Google Workspace.

  • Automatisera din kundvård och epostmarknadsföring med MailerLite.

  • Ta betalt online och skicka ut korrekta kvitton med ThriveCart samt koppla ihop betalningarna med dina andra system. (Rätt moms direkt, hurra! Oavsett om du har kunder som är B2B/B2C samt svenska eller internationella...)

  • ... få avlastning, helt enkelt. Vilka behov har du?

Boka gärna in ett kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom så kan vi prata mer!

2018-12-09 09.33.48

Min tech stack som jag kan och gillar att arbeta med

Så här går det till

Vi kommer framför allt att använda oss av ClickUp och Slack för vår kommunikation och gemensamma planering med att-göra-listor, delade dokument och annat. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du använder min tid på bästa sätt.

Just nu har jag utrymme för att åta mig fler uppdrag. För att boka ett månadsabonnemang eller enskild rådgivning, betalar du med kort direkt här på sidan. Du får ett kvitto till din bokföring direkt efter betalning. Vill du ha hjälp med ett tidsbestämt projekt, klickar du på knappen för att kontakta mig så tar vi det därifrån.

Alla priser exklusive moms.

Månadsabonnemang

Virtuell assistent - lilla paketet

Jag kommer in och hjälper dig att exempelvis skapa automatiseringar i MailerLite, bygga säljsidor i WordPress eller Mailerlite, skapa nya produkter och tjänster i Thrivecart, mm. Detta paket ger dig löpande en timme i veckan eller en timbank på fyra timmar per månad.

3 400 kr/månad
 

Virtuell assistent - stora paketet

För dig som vill ha hjälp med längre och större projekt i din onlineverksamhet. Du kanske vill bygga hemsida, eller har komplexa automationer som du behöver sätta upp och övervaka löpande. Detta paket ger dig löpande två timmar i veckan eller en timbank på åtta timmar per månad.

6 600 kr/månad
 

Rådgivning eller tidsbestämda projekt

Rådgivning enstaka timme

För dig som vill ha min hjälp med någon enstaka fråga, exempelvis hur du kopplar ihop Thrivecart med Zapier, hur du effektiviserar bokföringen eller hur du sätter upp en automation i Mailerlite.

Betala och boka in ditt möte via knappen nedan. Vid bokningen får du beskriva din fråga och sedan träffas vi i Zoom där vi går igenom dina frågeställningar. Jag kan hjälpa dig med strategier eller praktiskt via delad skärm.

1 200 kr
 

Tidbestämda projekt

Har du ett tidsbestämt projekt som du vill ha hjälp med, kan jag självklart hjälpa dig med det också.

Du kanske vill ha hjälp att bygga upp dina kurser och lägga in dem i en kursportal inför lansering, skapa funnels för att bygga e-postlista, sätta upp betalningar och se till att dina olika system pratar med varandra, komma igång med att skapa SOP:ar och bygga upp ett register för dessa.

Kontakta mig för personlig offert