Vill du frigöra tid & energi?

Jag ser så många entreprenörer som startade sina företag för att få göra sin grej och få mer frihet. Men sen upptäcker de att deras dagar går åt till att sälja och leverera - och de orkar inte ta tag i att styra upp "allt bakom kulisserna". Så frågan är, hur fria tror du att de känner sig när de inte har koll? När pappershögarna växer på skrivbordet, när anteckningar försvinner (i dessa högar), när deadlines missas osv...

Kanske känner du igen dig, kanske inte. Men om du gör det, och jag får gissa lite, så kanske det händer ibland att du gör små ryck för att få ordning i ditt kreativa kaos. Men du har inte riktigt hittat ditt system ännu. Eller så har du satt upp ett system som funkar, grattis i så fall. 😊

Oavsett vilket, är du välkommen på mitt kommande kostnadsfria webinar där jag kommer tipsa om tre av mina favoritsätt att skapa roliga rutiner och hållbar produktivitet!

Anmäl dig här

pil2
strukturordninglatt2

Hej, vad kul att du är här! Jag heter Maria Lofors och jag är virtuell assistent, system-/ tekniknörd och redovisningskonsult, med extra stort intresse för produktivitet och digitalt entreprenörskap. Startade mitt första företag 2009 och har hunnit med några olika spår i min företagarresa. Har frilansat som fotograf, varit webbredaktör och drivit egen redovisningsbyrå. Sedan 2019 har jag också drivit medlemskap online och 2021 skapade jag min första webbkurs.

Genom åren har jag mött många kreativa entreprenörer med en väldigt stark frihetskänsla och stora visioner för sina företag. Ofta är det dessa "popcornhjärnor" som ibland har lite för många idéer. De har för få timmar på sitt dygn och kämpar med att hitta bra rutiner i sitt företag... Jag är en av de där kreativa popcornhjärnorna själv, men jag har lärt mig att struktur skapar frihet.

Jag är övertygad om att nyckeln till ett hållbart företagande är att på sikt frigöra sig själv från så många moment som möjligt i verksamheten. Antingen genom att automatisera eller att delegera uppgifter. För att kunna göra det behöver du standardisera och kartlägga vad du gör, och sedan fokusera på att effektivisera dina processer. Min zone of genius är att hjälpa mina kunder att skapa processer och att sätta upp system, som gör det där med att driva företag så mycket lättare och roligare.

2018-12-09 09.33.48
Varukorg